www.beautymidi.nl
Valuta:
Nederland
heren schoenen sale,nette schoenen,nette herenschoenen,tamaris sneakers,converse all star sale,adidas kids
Home ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

levering
Wij bieden UPS Next Day Air voor een meerprijs die wordt berekend tijdens het afrekenen. Houd er rekening mee dat Overnight levering kan alleen aankomen op werkdagen (maandag tot en met vrijdag). Orders geplaatst op vrijdag met Overnight levering zal worden uitgebracht op maandag.
Adreswijzigingen
Als u uw bestelling plaatsen en het vinden van een probleem met uw adres, moet u onmiddellijk contact met ons op U kunt uw adres niet online te veranderen - .. Alleen een beautymidi.nl vertegenwoordiger kan uw adres
aanpassen Maak je geen zorgen! Wij kunnen uw adres te wijzigen voor gratis totdat uw bestelling is verzonden. Na verzending, tegen betaling (zie hieronder). Neem contact met ons op via e-mail via dit formulier aan ons onmiddellijk op de hoogte van eventuele adreswijzigingen.
Adreswijzigingen na verzending
Neem dan contact met ons op via e-mail om eventuele adreswijzigingen na verzending aan te vragen.
Als u de scheepvaart bevestigingsmail ontvangen, is uw pakket verzonden Wij kunnen uw adres niet wijzigen langer Er zijn geen uitzonderingen - .. Als u de scheepvaart bevestigingsmail ontvangen, is uw pakket het magazijn Alle wijzigingen na dit tijdstip moet worden ingediend bij gelaten. UPS en adreswijziging kosten in rekening gebracht.
We kunnen vragen dat UPS halt toe te roepen het pakket en re-label met uw nieuwe adres. Een adreswijziging vergoeding en een vertraging van maximaal 24 uur zal van toepassing zijn op uw bestelling.
Onze excuses, maar deze vergoeding bestaat, ongeacht hoe groot of klein de verandering is. Een enkel cijfer over de postcode of een appartement nummer toegevoegd zal nog oplopen deze vergoeding. We kunnen niet voorkomen dat het- het is de UPS adreswijziging vergoeding.
Huisnummers met name een probleem voor UPS wanneer ze missen. Als je adres ontbreekt het appartement nummer, zal je nodig hebt om ons te bellen en te accepteren deze kosten zodat we het kunnen toevoegen aan uw zending. Spijtig, maar UPS zal niet leveren zonder het appartement nummer om een ​​appartementencomplex van welke aard dan ook. zonder een appartement nummer, zal UPS uiteindelijk terug te keren het pakket aan ons. we zijn blij om uw bestelling nieuw pakket voor gratis, of om u terug te betalen voor het op zijn terugkeer. Maar we kan geen appartement nummer op een manier toe te voegen of te wijzigen het adres zonder de toegepaste vergoeding.
uitwisselingen
Als je een schoen die u niet tevreden bent met het gevoel en wil graag om het item te ruilen voor een ander te ontvangen, raden wij u aan een nieuwe bestelling te plaatsen voor het gewenste item en geeft het origineel merchandise voor ons. Wij zullen uw creditcard zodra het aankomt.
Als u liever niet over een dubbele heffing op uw account kunt u de alternatieve grootte van de schoen die u wenst te ruilen voor op de factuur die bij uw terugkeer te schrijven. Vanwege de tijd die betrokken zijn bij het verschepen en verwerken van uw terugkeer, raden wij de eerste optie om ervoor te zorgen het item dat u wilt is beschikbaar. Houd er rekening mee dat wij uw bestelling niet kunnen ruilen voor een andere schoen stijl, gewoon een nieuwe order voor de vervanging stijl te plaatsen.
Uitwisselingen zijn in het kader van dezelfde richtlijnen als terugkeert - zij moeten binnen 30 dagen na de aankoopdatum, ongedragen, onbeschadigd en vergezeld van alle originele verpakking
. Zowel van onze pre-paid terugkeer labels zijn alleen geldig voor de binnenlandse rendement.
Voor internationale terugkeert.
Hier bij beautymidi.nl streven wij ernaar om een ​​superieure klantenservice en een kwaliteit shopping ervaring voor onze klanten. We realiseren ons dat online aankopen zijn niet altijd wat je verwacht als je ze ontvangt.
Wij accepteren keert terug tot 30 dagen vanaf de datum van uw aankoop voor items die ongedragen en hebben alle originele verpakking intact.
Return Richtlijnen
Alle goederen moeten voldoen aan deze richtlijnen of het zal worden teruggestuurd op kosten van de klant
• Alle goederen moeten ongedragen zijn. Elke schoenen terug met tekenen van slijtage of schade die kan hebben plaatsgevonden, terwijl in het bezit van de klant zal uw terugkeer te verbieden. We kunnen alleen maar accepteren rendementen die in een verkoopbare toestand zijn. We raden u aan alleen proberen schoenen aan in een tapijt gebied voor een zeer beperkte tijd.
• Uw rendement moet het onbeschadigde doos en originele verpakking plus accessoires of extra's die mogelijk zijn opgenomen met de zending bevatten.
• Uw rendement moet worden verpakt in een beschermende doos voor de scheepvaart. Shoes terug met porto stickers op de originele schoenendoos zal gedragen worden beschouwd en zal niet worden terugbetaald. Alleen van toepassing uw verzendkosten label om uw beschermende doos en NIET de schoenendoos. Als uw terugkeer wordt zonder een beschermende kartonnen doos naar ons gestuurd, zullen we niet in staat zijn om het rendement te accepteren.
• Het rendement is geldig tot 30 dagen na de aankoopdatum vermeld op uw factuur.
Terug